Hejj!

Hejhej! :) Idag så har jag varit i skolan , origenterat och sådär! Sen efter skolan så blev det stallet med Sara.B . Sen blev det ridning för mig och jag skulle rida Bobby :D:D Vi skulle hoppa först ett litet kryss och sen blev det rättuppstående , högre. Men vi skulle hoppa lågt denhär gången. Bobby var super duktig på att hoppa , han hoppade som en stjärna! Jag älskar han! Sen så kom en katt in på ridbanan och skrämde Bobby så han småstegrade och hoppade åt sidan så jag ramlade av. HAHAH x) Men jag älskar han fortfarande , ända såklart!

Och imorgon så kommer det bli den roligaste skoldagen ALLTID! :) Då kommer 5A och 5B åka till stockholm och gå på museér och gå på grönalund! :) Jag kommer åka med Bäästa Jennifer och vi ska åka allt. Eller , nästan allt. Och vi kommer hem ungifär vid tolv tiden. Men vi hörs! Hejdå!


Kommentera!

Hejhej! Snälla kan ni kommentera ? :) Skriv frågor eller nått. Och skriv vad eran blogg heter! :)
Men ialla fall så idag red jag i måndags gruppen. Jag red Gwenis :D Och hon var som alltid , super duktig :)
Isabel red Dante och Jennifer red Ayla. Sen så åkte Isabel och jag hem och skulle hoppa med Kalle :D
Men det gick sådär , hahha x) Men imorgon så blir det nog stallet , antagligen. Ska ta med mig kameran då tror jag. Aja , men det var nog allt , ett kort inlägg men det är väll något ? :) Aja , Hejdå! :)

OCCCCHHH jag kommer ficksa Header snart och almernacka och såntdär :) Hejdåå! :)


Hej!

Hejhej! Idag så har jag varit på voltige och då hade vi Bull och Dinar. Vi skulle göra mellanklass övningarna på Dinar och sen skulle vi köra upphopp på Bull i trav och galopp och det skulle vi göra själva. Fösta gången när jag skulle hoppa upp i galopp själv så fastnade jag i padden och ramlade och landade på ryggen , andra gången gick det bra att hoppa upp själv :D Och i trav fick jag också hoppa upp själv och det gick bra! Sen skulle vi göra sving i galopp och jag har aldrig gjort bättre svingar än dom jag gjorde idag!
Och imorgon blir det kul! Då ska jag och Isabel va i skolan och sen ska vi göra en sele till Kalle (mitt marsvin) Och sen ska vi hem och byta om och sen blir det stallet . Då ska vi rida :) Jag ska rida Gwen eller Bull och Isabel ska rida Ayla. Dom är så himla duktiga , dom hästarna! Sen efter ridningen så ska Issa rykta Dante och jag ska rykta Bull , självklart ska vi rykta av våra hästar vi ridit innan. Sen ska vi cykla hem och gå ut med Kalle i selen vi gjort.
Och då kommer Kalle få hoppa lite! :)
Men det var nog allt , vi hörs imorgon! Se yaaa! :)

Igga x)



Jag glömmer aldrig dig!

Idag , idag hände det som inte fick hända! Jag gråter för dig! Jag älskade dig så otroligt mycket och gör det fortfarande! Jag gjorde allt för dig men nu .. är du borta! )):
JAG ÄLSKAR DIG MIN VÄÄN!

Jag och Sara..!

 


Idag blev det stallet!

Hej!  Idag så var jag i skolan. Eller , jag cyklade till hemkunskapen först och då skulle vi baka pizza :D

Det var roligt..! Och sen så skulle jag och Jennifer åka till stallet. Jennifer fick rida Bull och jag fick sadla och tränsa. Sen så kratchade jag dantes hovar och tränsade han det var JÄTTE kul! ;D Sen så var det voltige eller vi skulle ficksa hästarna och göra dom fina , göra rent skorna ( så att dom var vita , inte bruna ) x)

Och sen cyklade jag hem med Sara :)        Det här blev ett kort  inlägg. Men det är väll något? :) Aja , vi hörs!


Hur började mitt hästintresse?

Första gången jag red var jag väldigt liten. Det var på en B ponny som heter Ronja. Fast då var jag också rädd för hästar och tvekade men sedan satt jag upp. Då blev det skritt och trav , med ledare. Sen tyckte jag att det var roligt så jag började rida mer hemma hosmin kompis och sedan började jag gå i söndarsgruppen och då var min favorit häst Albin. Sedan började jag i en fast grupp och lite senare blev min favorit häst Spott och Dante.
Och då började jag hoppa med Dante och Spot jätte mycket! Sedan var det första gången så vi skulle galoppera på lina. Då fick jag Ayla och jag tyckte hon var så gosig och snäll att rida så då blev det min favorit häst.
Den första hästen jag galopperade på lina med :) Sedan så skulle vi galoppera på en långsida och sedan blev det längre och längre. Och efter 2 år jag hade ridit så kom det en ny häst som heter Bull! Jag gick in och hälsade och tyckte att den hästen var jätte snäll! Så jag ´var den första som red han i min ridgrupp och då skulle vi galoppera när jag hade han , så när vi galopperade så blev jag kär i hans galopp! Och jag började rida han mer och mer :)
Och sen kom Bobby. Då hälsade jag också på han och tyckte att han var jätte mysig. Så jag började rida han och Bull 'extra' . Men sen så släppte jag Bobby en stund. Och så hopptävlade jag med Bull i 50 cm , första gången och då kom jag felfri och andra gången hoppade jag 60 med han och då van jag :) Så nu har jag ridit Bull mer än 70 gånger! Jag har gjort allt med han! Och Bobby ska jag börja rida mer och mer nu men jag har gjort det ganska mycket. Så nu har jag varit med på 4 ridläger. Tre utav dom ridlägrena har jag haft Bull och Kommit på jätte bra plats på hopptävlingar och sköhetstävlingar. Och jag har vunnit mycket med Bull! Och skött om han super mycket! Jag älskar er båda , ni är super!


En bild på mig och Bull! :)

Älskar dejj! Du är en underbar häst! Bild när jag hoppar 60 cm på clerounden jag vaaan :D

Hej!

Hejhej! Jag heter Milla och jag är 11 år! :) Mina intressen är att rida , rita och att ha voltige! :) Mina favorit hästar heter Bobby och Bull! Denhär bloggen kommer handla om hästar och mycket annat också , tror jag :S
Och jag har haft tre bloggar innan dethär ! ;) Men vi hörs! <3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0