Jag är med och tävlar! :)

  Dom har en superbra blogg! Läs , kommentera och följ! :)

http://ponnyfjantarna.blogg.se/2011/august/stor-bloggtavling.html#comment


En rolig dag! :)

Hej på er! Hoppas ni har haft det bra denhär dan ? Det har jag iallafall! :) Först var det skola , fick cykla dit själv idag -.- Men efter skolan var jag och Sara! Vi va på bocken och cyklade ner till stan och fikade! Efter de åkte jag och Sara hem till mig och vi gick ut med Tusse , lilleskutt är ju helt omöjlig! Så jag undrar

Någon som är kanin van / har kanin som skulle vilja hjälpa mig med lilleskutt och gå ut och gå / hoppa / och hålla på med honom osv? :) Skulle värkligen uppskattas då! Men lämna en kommentar om det är så att ni vill hjälpa till! Bara för dom jag känner.

Men imorgon ska jag kanske till stallet med Issa , Madde och Kajsa! Ska ringa Isabel och prata med henne senare! :) Men vi hörs snart! Hejsvejs! :D

  Lilleskutt!

Förbereder redan!

På onsdag ska jag först ha voltige träning på bocken! Klockan kvart i 4a till 5 i halv 5! :) Sen ska jag gå och rida. Bulliiisss! :D Då blir det att hoppa! :) Så det blir roligt! :) Efter de ska jag kolla på ridlektioner och rykta någon häst jag inte ryktat på länge! Kanske Mirte? eller Dante? :) Har tappat kontalten med dom mest så ska försöka komma igång med dom också! :)

Men nu ska jag dra , är med Saraa! :) Hejsvejs! :D


(ingen bild.se)

Gick super!♥

Idag på voltigen hade vi Taizon! Det gick super , super bra! (:
Vi började med att öva på bocken på våran nya kyr! Och svingar! Sen blev det upphopp i galopp! 2 gånger! Sen blev det att öva på kyren i skritt och svinga och stå i galopp och stå i trav och göra melanklass fanan i trav!
Taizon var super duktig !

Men innan de var jag i Västerås! Köpte en Onepiece! Och en tröja som det står I ♥ Horzes på! :)
Vi han dock inte köpa en mobil och vi han inte in på hööks med det blir väl en annan dag! Men nu sitter jag och kollar på datan , Love va nyss hör och vi hade super duper kul! :D Men..


V-ås sen stallet!

Heeej på er! Snart ska jag till Västerås! Ska köpa ite ridsaker där , ridbyxor och sånt! Sen ska jag till stallet vid 4a och ha voltige på Taizon! Har inte haft det på jätte länge! Så dit kan man ju längta ;) Och igår gjorde pappa så att min data fungerade och en till. Så jag kommer inte kunna lägga in några bilder. Har inga på denhär datan!
Oh , juste. Ska vara med på clerounden! Bull , 60 cm i galopp! Då blir dethär 3dje gången då! :D

1a gången: Bull , 50 cm i galopp! Felfri , fick en rosett!
2a gången: Bull , tävling , 60 cm i galopp! Jag van:D:D / 13 styckna i idealtid och fick en gulblå rosett!
3e gången: Inte gjort än. Bull , 60 cm , galopp , cleround! :D

Va med på clerounden! Läs mer om de på sorf.nu   !


2 gånger = sämst!

2 gånger har jag varit nära att aldrig mer se dig.2 gånger dom gångerna kanske du skulle varit borta nu. 
2 gånger jag aldrig skulle fått röra vid dig , bära dig eller se dig.

Jag är så dålig! Mitt fel =allt! Förlåt mig! ♥  

Stallet!♥

Hej på er alla! Idag har jag varit i stallet med Isabel , Kajsa och Madicken! Somsagt , jag var banbersonal. Då fick vi bygga upp hinder och mycket mera! Det var roligt att kolla på pnär dom hoppade men min cykel blev stulen men som tur var då att Isabel är så snäll så jag fick sjuss hem utav Åsa och Isabel! Så taack! :D

Kommentera , läs och följ denna blogg: isabelhhakansson.blogg.se   OCH   brudarnaistallet.blogg.se , det är madicken , isabels och kajsas blogg! Dom bloggarna är superbra så kommentera , läs och följ! :)
Men nu ska jag gå och ringa till Lina och höra om jag får sova över där! Hejdå mina kära! xdd♥



Bra uppdatering!

Har bloggat som tusan idag! Hoppas bara att komentarerna kommer snart! Men nu sitter jag vid datan , är fortfarande med Jennifer och vi va nyss ute och 'lekte' :D
Så himla snäll , du är bäst din UNGE! ;)))
Men , har inget att skriva men det kommer mest och har varit mest hiss och diss idag ! Orkar inte ta upp kameran , mupp jag ääär! hahah , men vi hörs , hejdåå! :D

Önskelista!

   

Vill ha!



Hur fin som helst! Skulle göra vad som helst för denhär hjälmen!♥

Veckans ryttare!

Heej! Nu ska jag börja med en tävling som heter veckansryttare! skriv länk till bilden i en kommentar , skriv din blogg adress! Och skriv varför just du ska bli veckans ryttare! Den finns inga dåliga förlorare! Bara dåliga vinnare!
Så kommigen nu , vinnarens bild lägger jag ut på bloggen i ett inlägg!

/// Milla! :)

Aah! ;)


Vad tycker ni är skönast? Tycker ni knäskodda ridbyxor eller helskodda ridbyxor? :)
Själv tycker jag att båda är väldigt sköna! Men om jag måste välja en så är det nog knäskodda!
Men , vad tycker ni? :)

Hiss & Diss


Såhär tycker jag: Tycker att denhär är supersöt! Skulle lätt kunna sätta på min häst en sånhär! Ser bekväm ut så denhär dår en jätte stor HISS! Ifrån min sida , men vad tycker nì? (:

Är med Jennifer!

Hej på er! Just nu sitter jag och kollar runt på datan! Är med Jennifer och vi har gjort en massa saker! :)
Men idag var jag i skolan , cyklade dit. Vi hade lite matte , kollade på vårat 'uppvärmningsprov' och jag ska verkligen plugga på! Vill få höga och bra betyg i skolan! Speciellt i engelska!  Men på Sönda blir det voltige!
Längtar! Sen p åOnsdag så ska jag rida Bull och vi ska hoppa! (: Ska nog dit med Jennifer så jag lägtar dit vääldigt mycket!  Nyss varit ute med Tusse så han fick hoppa lite och ska ut lite senare och fylla på mat! :)
Har gjort det till kalle också! Men vi hörs , hejjj! ;)

 En till bild på mig och finaste , underbaraste , snällaste , otroligaste och bästa Bullen som finns!♥

Dig kan man allt lita på!

Så sant! Vi kan bråka och sånt! Men man kan alltis lita på dig! Du finns alltid där för en! Du är alltid glad vilket gör mig superglad! :) Du är aldrig dum! DU är hjälpsam , snäll och allt! Man kan bara inte bli bättre än dig! Jag älskar dig så ortoligt mycket! Jag kommer alltid finnas för dig! För du Jennifer Rönneblad , är det bästa som finns!♥

Edit: Fail bild , hahaha! xdd! (:


Du är bäst!♥

Du kom till SOrf för inte så länge sen! Första gången jag såg dig så gick jag in till dig och tänkte - Dethär är en häst för mig! Så jag började umgås med dig mer och mer och sen red jag dig. Du drog ner huvudet lite i galoppen men jag red dig om och om och om igen! Så jag började vara mer och mer i stallet för att du var där. Om inte du hade varit där så vet jag inte om jag skulle varit där nu. Då kanske jag inte hade gillat hästar lika mycket längre!
Jag litar på dig till 110% Du gör hela min värld färglatt! Dy är den som lyser upp för mig! Du gör mig hel!
Du är min bästa vän! Om någon skulle gjort dig illa så vet jag inte vad jag skulle gjort. Jag hoppas att du har det bästa dör det förtjänar de! Men du , Bull , du kommer alltid att vara på en stor första plats! 

                                                   Jag älskar dig killen , mer än allt annat! ♥


Några bilder sen idag!♥

Red Bull!♥

Här kommer bilderna! (:


FInaste , underbaraste och bästa hästen som finns! :)

 Fin min man har! haha xd

Hiss & Diss



Så här tycker jag: Tycker värkligen om den här grimman! Ser bekväm ut. Men om jag hade suttit på min häst den så hade jag setat på nosludd till. Men den ser bekväm ut! Fina färger! Så den får en stor hiss ifrån min sida! :)

Hemkommen ifrån stallet!♥

Hej på er alla! Hoppas att ni har haft en bra dag! Det har jag iallafall! Idag åkte jag till stallet med Isabel , Kajsa och Madicken! Och gissa vem som var där? Bull!♥ Blev så otroligt glad! Han är den snällaste hästen som finns! (:
Ryktade han , red han och det gick super bra! Han lyssnade bra på skänklarna och var super duktig!
Efter det så svampade jag av honom och sen var tog jag ut han i hagen Gulleplutten!♥ Kommer några bilder senare! :) Höörs! :D


Godnatt! (:

Juste , förlåt för sämst uppdatering men jag har varit i Gotland i 4 dagar med Klassen så imorgon börjar riktiga skoldagen! Ska till stallet med Isabel! Om Bull har kommit så ska jag rida han då , jippppii! :D♥ Men nu ska jag gå och lägga mig , lovar att bli bättre på att uppdatera , och juste , ny header , vad tycks? :)

Godnatt! (:

 BÄÄÄÄÄÄÄÄST!!!♥♥♥♥

Va med? :D

CLEARROUND DEN 3 SEPTEMBER
FÖRSTA START KL. 9.00

(observera att detta endast är en tävling för klubbens medlemmar)

Anmälan sker till kontoret på SORF eller våran US mail
([email protected] )

I anmälan ska det stå:
* Ditt namn
* Hästen namn (ska du starta ridskolehäst, så önska tre hästar)
* Höjd
* Om du ska starta ponny eller storhäst.

Plats: Ridhuset
Hinderhöjd: 20-60cm


Pris
50kr för privatryttare
70kr för ridskoleryttare (20kr i hästhyra)

VÄLKOMMNA med anmälan!!

MVH Ungdomssektionen

Va med! :)

Vad jag tycker om..

Märta och Prince! Dom är ju helt fantastiska tillsammans! Dom kan göra allt! Hoppa , dressyr , barbacka , allt!
Hon rider honom så himla bra och är super snäll mot honom! Det syns tydligt att Prince gillar Märta och att Märta gillar Prince! Hon är aldrig dum mot honom eller okej.. hon är aldrig dum mot någon häst! Dom är jätte fina tillsammans!
Tycker speciellt att dom hoppar jätte bra tillsammans! Sammarbetar och allt! Om han skulle bli till salu hoppas jag att du köper han! För det skulle han uppskatta! (:



Bilder sen jag var i Kålmorden! ;)





 Min andra kanin , lilleskutt! :D

Alla bilder är tagna utav mig så det är ett stort C på alla bilder!

MEEEEEEEEN...

Jag har skrivit 4 inlägg fast dom publoceras aldrig. Får världens sämsta uppdate!

Kommer mer om i stallet snart , vänta och see! ;)

omgomgomg

Min kanin fick damp ryck  , lilleskutt! Hoppade så att han fick av sig selen , gjorde en massa kulebyttor och volter och landade på bena , kutade iväg och sa PIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII , hahah men Sara fick in honom i buren så taack så mycket Sara , du är bääst! ;)

Men ska till stallet idag , bloggar på min andra blogg när jag kommer hem:  stalltjeejen.blogg.se

Blir att rykta , smörja , mocka och en massa annat! Vi hörs , seeenare! :)




Lilleskutt! <3

Min andra nya kanin heter Lilleskutt , den är vit och lite brun! Super söt! Kommer bilder senareee!♥

Men nu sitter jag och tar det lite lungt! Spelar data , Sara.S ska sova här och sen imorgon klockan 12 ungifär så ska jag till stallet med Isabel och Kajsa! Så det ska bli kul! Men idag iallafall så kom jag hem ifrån Kålmorden! Åkte en karusel men Nikki typ 100 ggr! xdd! Men det var super kul! :D Kommer bilder lite senare på det med! Fast inte karusellerna Cx
Men.. nu ska jag och Sara gå och hitta på någonting! Vi hörs imorgon! Hejdå alla fina!♥


Nyss ute till kaninen♥

Hej på er! Just nu gör jag inget annat än att kolla på olika bloggar , blogga osv! Var nyss ute till tilla Tusse och tänkte gå en sväng med han i sele strax! Men idag kommer jag inte kuna blogga eftersom att vi ska bort i en natt! Bloggar när jag kommer hem! (: Men.. ha de så bra! ( :

Hejsvejs! :D

     Sööötis! (:


Världens finaste kanin , Tusse! <3

  Hans bur! :))
 Tusse! <3333333



Älskar dig meeeeest! <3<3<3<3


Heeeej!♥

Hej och förlåt för sämst uppdate! Men iallafall.. idag var jag på vattenskoj! :) Vi badade i månsan och det var hur kul som helst! Imorgon blir det nog ännu roligare eftersom att jag har badat i månsols så många gånger! Men just nu sitter jag och bloggar , inget annat xddd ♥ Men på Torsdag så fyller jag 12 år! :) Grattis? :) Men jag hoppas att jag får en kanin , skulle bli så himla glad över en! Dom är ju så söta ! Men.. Nu ska jag sticka iväg! Och juste , jag har en till blogg! Kommer fortsätta med denhär!! Men det är bättre uppdate på den andra :   stalltjeejen.blogg.se  Lämna en kommentar! :)

Hejdå! :D:D

Ohjuste , baaaaajs att dom här ridbyxora inte finns i domh'r färgena nu ))):


Hiss eller Diss? :)

Dom här får en hiss ifrån mig! :)

Jag tycker att färgen är super fin och jätte söt! Och det ser ut att sitta bekvämt på hästen! :)
Men vad tycker ni , hiss eller diss? :)


Hej på er! :)

Hejhej! Just nu sitter jag och spelar data! :) Men snart så tänkte jag planera inför måndagen med stallet , och hoppa med chester (min hund) ! ,:) Men idag så var jag på bio men Sara och Nikki , den var jätte bra! :)
Men jag tänkte fråga , vad är erat favorit djur? Mina är häst och hund! Men nu vill jag höra vad ni har som favoritdjur! :)

// Milla! :)

 Stallet , här kommer jag ! :)

Godmorgon!

Hejhej! Nu sitter jag nyvaken och kollar runt lite på datan! Men snart iallafall så tänkte jag ringa till en kompis! För vi ska kanske gå på bio idag! :) Men jag tänkte säga vilka bloggar jag följer! :)

Isabelhhakansson.blogg.se
brudarnaistallet.blogg.se
ponnymuppaar.blogg.se/
kkajsamattson.blogg.se/
kompisaarna.blogg.se
ponniigalna.blogg.se
 
Och en massa mer! :) Hejdå! :D

Snabbt inlägg (utan bild)

Hejhej! Just nu kollar jag på olika bloggar , spelar data osv! Men snart så ska vi hem till Love och vi ska väl hitta på allt möjligt! Bada , och en maaassa mer men jag bloggar mer när jag kommer hem och jag kan tyvärr inte ta med mig kameran! Men nu måste jag sticka! Hejdååå! ;)

Längtar tills Måndag!

Hejhej! På måndag smäääller de! :D Då öppnar ridskolan! Ska vara där klockan halv 8 ungifär och vara med 3 bra vänner ;) Sen ska vi tyyyyp ta in dom , ryckta en massa , krama , gosa och åå.. jag läängtar!
Har inte träffat Bull på 3 månader! Längtar så otroligt mycket! 
 
Och så kommer jag att säga hej till alla andra hästarna också såklart :) Men Bull , den bästa föraaaalltid! :D

Älskar han! :DDD Men mer uppdatering kommer komma mycket mer när ridskolan startar! Kommer snart att skapa en till blogg! Fast jag kommer blogga på denhär bloggen som vanligt!

Fast den bloggen jag ska skapa så kommer jag baaaaara blogga om hästar! :) Följ mig där också! Vi hörs!

Hejsvejs ! :D

Hääääi! :)

Hejjj! :) Idag var jag på Cirkus lägret , nu kan jag yongelera (stavning) eller inte , inte så häääär bra!
Men iallafall efter det så badade jag och Jennifer i Månsols och vi kom hem klockan 8 ungifär!
Men nu så kollar jag på olika saker på datan osv!

Saknar alla ponnys och hästarna! ): Kan inte stallet bara öppnaaaa?! Vill verkligen göra så som jag gjort med en kompis och fortsätta med de! , åka dit mitt på morgonen och ta in dom , göra rent i stallet , rykta , mocka , smörja , och aaaalllt annat! ;) Saknar alla hästar , särskilt Bull , den absolut bästa!

Hörs! ;)

IMG_9868

Joee!

Postat av: Isabel Håkansson

du bröt absolut inte handleden! :o Men du stukade den :)

Jo , vi vet inte vad jag gjorde! Jag kanske bröt den!


Hemkommen ifrån Love! :)

Hejsvejs! :) Jag kom precis hem ifrån Love och det var supeeeer roligt! :) Vi badade i en halvtimme/timme sen resten av tiden så var vi med hästarna! Vi byggde upp en bana i hagen och sen så körde vi den! Ovh vi gjorde banan med båda hästarna och dom tyckte att det var superkul! :) Sen så berömde vi jätte mycket! Och innan vi skulle gå fick dom godis! Sen gick vi in i hagen och gav dom hö! Dom är riktiga fiiinisar! Tur att hästarna kom till ett superbra ställe! ♥

 Jim! :)

 Jim , igeen! :)

 Rocky som står i stallet! Sry , kunde inte fota han ute eftersom att han skulle ridas!

Hejdåå! :)

Jag döööör!

Hej på er! Det blev en väldigt fin rubrik! Men jag kom nyss hem ifrån cirkus lägret och vi sprang , hoppade jätte mycket grodhopp xddd så jag är jätte svettig nu! Ska gå in i duchen när mamma är klar! :)
Men snart , eller halv 6 då ska vi hem till Love och grattulera henne! Så det ska bli jätte kul! :)
Och då ska vi göra allt möjligt!

Och det här hände förra gången chester och min familj var hemma hos Love:

Jag och Love hoppade studsmatta och vi stog på händer! Sen kom chester , för Love har 2 hästar!
Ena är en hopphäst , eller den har tävlat i de! Och den andra är en travare! Då sprang chester in i hagen och Jim , travaren alltså kom i full galopp efter chester och Rocky , hopphästen bockade framför honom , sendan galopperade dom efter Chester! Jag har aaaaldrig sett Chester springa så snabbt förut i hela mitt Liv , sen så stuckade/bröt jag handleden! !  ;)  Hare braa! Hejsvejs! :)


Cirkusläger!

Hejhej! Idag så var jag på Cirkuslägret och det var väldigt kul! :) Jag prövade att rulla en talrik på en pinne , gå på styltor , åka  enhjuling , Och en massa mera! :) Men just nu så sitter jag och Jennifer här vid datan!
Hon ska sova här idag så det blir kul! :) Men snart så hoppas jag att min familj och jag och Lina och deras familj åker till grönalund! Eller liseberg! ;) Så hoppas jag får det i pressent elr ngt! :) Hejdå! :)

Men vad tycker ni är bäst , är det:

 Grönalund? :)
Eller...

  Liseberg? :)


RSS 2.0