Värdens bästa chester! <3

 






 Lite trött efter! :) Han är värdens bästa hund!



 Ifrån midsommaren :)

Godmorgon!♥

Hejhej! NU sticker jag till hööks med Isabel och handlar ridklädder/saker :)

Bloggar när jag kommer hem någon gång , hejdåå!  ♥


En bild på Rocky ! :)

 Rocky :)


Hejhej! ♥

Hej! Idag vaknade jag klockan halv tio. Och sen halv elva så kom Isabel hit. Vi åkte till månsan och badade och jag släppte ut Kalle innan de. Sen så cyklade vi hem .. och vi har lekt med chester , varit på min voltigebock och berättat spökhistorier oooch kört dricktävling. Det kanske kommer en video senare :) Och imorgon så ska jag åka till hööks med Isabel och köpa ridklädder :D Jag längtar såhäääär mycket! Men det blev ett väldigt litet inlägg , men det är väll någon iallafall , hejdåå! :)


Dom här ridbyxorna ska jag köpa!

Rid outfit !


Hopp-tävling.

Hejhej! Idag vaknade jag klockan 1. Haha , inte så tidigt men igår kom jag ju hem klockan halv 2. Jag ska berätta lite om igårdagen. Jag sov hemma hos Lina och lekte med Nikki och firade Nelly. Sen så åkte vi till grönalund och vi åkte jätte mycketkaruseller. Insane var den roligaste tycker jag!! Också kom vi ju hem klockan halv 2. Sen så sovde jag till 1. Men nu är Nikki , Nelly och Lina här. Pappa bygger en voltige-bock till mig och jag hoppar med Billie och Chester . Så snart blir det hopptävling! På bilden : Billie :) Haha , hon är såå söööt! :D

7 saker bi kanske inte viste om mig.

Jag går inte bara på ridning , jag går också på en sport som heter voltige.

Jag gillar att ta kort , men jag är inte så bra på de.

Jag tycker om ridning mer än voltige.

Jag har tävlat på sorf , hopptävling två gånger.

Jag är inte så blyg.

Jag skrattar nästan åt allt.

Jag har en hund och ett marsvin.


Godeftermiddag!

Hejhej på er! Idag så vaknade jag klockan 11 , eller vaknade och vaknade jag blev väkt. Då klev jag upp och åt frukost. Sen så åkte vi till Love :D Och vi hoppade studsmatta , var med hästarna , cyklade , plockade blommar och mycket mer :) ! Och jag har fottat jätte mycket , särskilt på hennes fina hästar. Men när vi skulle cykla så var det någon som red Rocky ( Det är en vitt prickig hopphäst , om ni har sett Dante på sorf så ser rocky ut ungifär) Han är jätte söt och gullig! :) Men iaf när vi skulle cykla så såg vi att rocky kom skenandes imot os med sadel och träns utan ryttare. Han hade kastat av hon som red han så vi gångade upp han. Sen var det bara att fortsätta cykla :D När vi kom hem så åkte vi till något ställe sommanskulle 'fira midsommaren' en liten stund. Och Love jag , Nikki och Nelly dansade :) Nikki ville inte sluta dansa så hon fortsatte ett litet tag. Vi åkte häst och vagn också och det var roligt!! :)  Men klockan 6 , halv 7 så ska vi hem till mina kusiner och Love ska också vara där , då ska vi äta middsommarmat , cykla , bada och mycket mer! Så jag ska ducsha alldeles strax. Men vi hörs , det kommer en massa bilder imorgon , så jag kommer inte hinna blogga ngt mer idag , tyvärr! Men vi hörs , chaoo! :)   Jag och Bull <33

Tältövernattning! :)

Hejhopp! Idag så vaknade jag klockan halv 11 , åt frukost och sen så gick jag ut och hoppade lite med Chester! Eller inte så lite heller , ganska mycket! Han hoppar som en häst , högt fint och bra! :)
Sen så ringde Jennifer och vi pratade och så.. Vi är nu och om ungifär 2 timmar ska vi till sorf och tälta. Jag ska dela tält med henne! Och jag längtar jätte jätte mycket!! Och imorgon så ska jag rida två gånger på BÄSTA Bobby! :) Barbacka i 30 minuter och sen sista gången innan sommarlovet , avslutningen alltså ! :) Sen så kommer jag att ha han på ridlägret förhoppningsvis! Men det kommer jag att hålla tummarna för! Och på söndag så kommer jag , Lina , Nikki , Nelly och kanske Linnéa och kanske Tommy åka till gröna lund :D Det är iallafall bestämt att vi ska åka till grönalund och åka karuseller men det är inte bestämt vilka som ska följa med! :)
Men jag kommer inte kunna blogga något mer idag eller imorgon , eller isåfall bara imorgon bara på kvällen , lite senare! :) Men vi hörs! Chaooo! :)

Hej! :)

Hejhej! Idag så red jag. Jag och Isabel skulle rida i Måndagsgruppen men vi fick rida på andra sidan och göra exakt vad vi ville! Jag hade Gweniis! :D Och hon var jätte fin! Och fi fick rida i en timme istället för en halv :P
Det vill jag göra om någongång! Och dom sista minutrarna så gick vi ut lite så att dom fick skritta där ute :D
Men imorgon så är det tältövernattning :D Eller , jaa , först stallet kommer kolla på ridlektioner och såntdär! Sen så kommer jag vara med på tältövernattningen :D Vattenkrig kommer vi också att ha :) Så det kommer någ att bli jätte roligt! :) Också kommer jag att känna jätte många som ska ditt så jag är inte ensam :P
Men snart ska jag äta mat och leka lite med Nikki och Nelly! :) Och så ska jag hoppa lite med Chester och Billi :) Men jag bloggar om det senare Vi hörs! !! Hejdåå! :)

Ridning idag :)

Hejhej! Idag så vaknade jag klockan halv 11 tyyp :) Sen så åt jag frukost och sen var det bara att sätta på sig stallklädderna! :) Och snart ska jag åka till stallet :D Jag ska rykta Bobby tror jag :D Sen ska jag rida på halvtimmen idag :) Jag ska antagligen rida Bobby , Gwen , Spot , Dante , Ayla , eller Mirte :D :D Vi rider inne , eftersom att det spöregnar ...! Men nu ska jag iaf gå till Sara.s och ställa mig därutanför , sen kommer Isabel och hämtar upp mig :) Så vi hörs! Chaoo! =)

Godmorgon!

Hej! Nu sitter jag och taggar inför arhosfortet , somsagt vi kommer att vinna! :J Men jag kommer att äta något , sen kommer jag att gå ut och vänta på att dom ska komma .....  Men dethär blev ett skitkort inlägg , men det är iallafall någonting. Vi hörs!

Hästar <3

Hejhej eller ska man säga godkväll! Idag så började min dag med att jag åkte direkt till Sorf :J Jag åkte med Sara efter som att hon sovde över hemma hos mig . Sen åkte jag hem , sen åkte vi hem till Linn och firade henne. Hon har såna otroligt fina hästar! Mina favoriter är Splach och Chikaro! :D Jag fick gå in i hagen och klappa dom , fodra och ta in Splach :D Han är så otroligt söt och snäll! :) Eller , okejdå alla hennes hästar är så otroligt myciga , gosiga och snälla! Och så kommer jag att få rida där :)) Jag älskar värkligen domdär hästarna!

Men imorgon iallafall så kommer det inte bli stallet. Då kommer jag att gå upp typ vid halv 9. Fixa mig och sen kommer Isabel , Kajsa , Pernilla och jag åka till arhosfortet :D Vi kommer att vinna :):):) Jag älskar att klättra , springa och allt sådant. men jag kommer säga hur det gick imorgon när vi kommer hem! :)
Men vi hörs , HEJJDÅ! :D

Vad ska jag ha för rubrik..?

Hejhej! Inatt så sovde Isabel och Sandra över hemma hos mig. Sen åkte Isbel och jag till stallet och där mötte vi Sara.S :D Och jag ryktade av Bobby :) Sen så träffade jag Emelie i stallet. :) Sen så va jag och Sara i stallet och nu sitter jag här och bloggar. Eller , okeyy sara bloggar på en annan data och hon skrämde typ vettet ur mig när hon kom. HHAHA ^^ Men imorgon blir det inget specielt. Joo , vi ska hem till Linn , för hon fyller år :D
Sen så ska Sara sova här i natt :) Kommer bli kul :D Och hon ska ju också vara med på ridlägret så vi kommer nog prata om det lite senare , om hon vill :) ++++++++ Att jag hoppas så hääääär mycket att Bobby aldrig kommer att säljas , jag kommer att sakna han så otroligt mycket! Jag kommer aldrig att glömma homom!
Men , det finns inget mer , hejdåå!  ):

Hejsansvejsan!

Hejhej! Idag har jag haft lite voltige , vi hade Taizon och vi har tränat mycket på våran två kyr :) och efter de så cyklade jag och Sara hem lite tidigare för at vi inte skulle missa bion som vi skulle gå på. Min syster är sååååååå här snäll och vi får gå in gratis och ta för halften de kostar. Så om det typ kostar tio så får vi ta för fem :D
Men i stallet så gjorde jag allt möjligt. Men det är så TRÅKIGT! Att Bull har åkt Skulle vara roligare om han var där juuue! ): Men nu har jag babbo kvar iallafall! (Bobby) :D Och det är bra! :D
Men vi hörs sesssss!

Voltige!

    Sen förförra ridlägret , med Bullen <3

Hejhej! Idag så har jag hoppat lite med Chester , eller inte så lite utan ganska mycket! Han har blivit superduktig på att hoppa! Sen ska jag till voltigen! Jag lääängtar värkligen ditt! Hoppas på att vi ska öva 2 & 2 kyren som vi ska ha :D Ska åka eller cykla med Sara.S ditt. Och imorgon är det skola :) Vi ska ha filmdag och kolla på sanningen om rödluvan :) Men vi hörs!

Hejhej!

Hejsan! Igår så han jag inte blogga men jag kan berätta om det nu.
Igår iallafall så tog min bror studenten. Och sen kom Love och vi badade , hoppade hinder med chester och Billy :D Sen så cyklade vi också och det var jätte kul! :)

Men idag iallafall så ska jag rita , en massa. Kanske bada om det blir lite finare väder. Kanske vara med en kompis. Och jag lääängtar så mycket till sommarridlägrena! Jag ska ha Bobby då. Eller , det är ett önskemål :D Hoppas att jag får han! :)
Men nu ska jag fortsätta på min berättelse. Vi hörs! =)

Hejj!

Hejsaan! Idag så va jag i skolan. Som vanligt då. Det var fotbolls turnering och 5a vaaan! :D Och sen åkte jag till stallet med Sara! Hon skulle rida Mirte och jag skulle rida Bobby :D Vi skulle hoppa utomhus och det var JÄTTE ROLIGT! Men tråkiga saker är att:

Albin kommer aldrig mer att komma till Sorf. ):
Bull har åkt till börjedalsgård!! ))))): Men han kommer tillbaks till höst. :D
Bobby ska säljas ):
Prince har åkt iväg till börjedalsgård Men han kommer också tillbaks till Sorf :D

Aja , men nu ska jag tagga,tagga,tagga tills imorgon! Det är elevens val på skolan och jag ska rida på Sooorf <33
Jag tror att jag ska rida Gwen , Bobby får ju inte gå tror jag och Bull har åkt. Säämst!
Men nu ska jag kolla på TV. Vi hörs ByeBye!

Stanna!

Dags att säga förväll till den bästa som finns! En hel sommar kommer jag inte klara av utan dig! Utan dig så är jag inte mig själv! Du har gjort mig lyckligare! Jag har alltid och kommer alltid att lita på dig till 110% Utan dig så är jag inte detsamma! Jag kommer inte få se dig , inte rykta dig , inte rida dig eller någonting på EN HEL SOMMAR!
Du är hela mitt hjärta! Bull , en sådan otroligt vaker häst som dig kommer aldrig att finnas! Du kommer alltid att vara den snällaste , bästa , finaste , och helt klart bästa hästen som finns! Jag kommer sakna dig så otroligt mycket! Men imorgon , på tisdag så får jag ta förväll en hel sommar! Du är bäst! Jag älskar dig !!!


Hejjj!

Hejhej! Idag så fick jag gå uppklockan 8. Sen fick jag sätta på mig voltige-klädderna. Och sen var det bara att sticka till Sorf! Sen var det voltige lägret. Vi i grön grupp skulle ha Taizon! Vi gjorde svingar och knästående mycketttt.! Sen så hade jag sälskap med Alexandra när vi skulle cykla hem. Men nu är jag hemma. Jag har precis badat och ska snart ut igen och ta ett dopp. Men , det var nog allt jag gjort idag. Klockan är ju inte så mycket så..
Man har inte hunnit med jätte mycket! Vi hörs

Voltige läger! :)

Hejhej! Idag så vaknade jag helllllt varm! Så det första jag gjorde var att bada i poolen :* 20 grader , vaarmt! :)
Och idag så ska jag gå på voltige läger! Det börjarklockan 10 över tre. Och slutar halv 8. Jag Längtar , Längtar , Längtar! Hoppas vi ska ha voltige på Taizon , Bella , Bull , Dinar , Lorden , Dante ,  Bobby eller Nickolai! Haha , det var nog alla som hargått voltige eller går! :D  Det var nog allt. Vi hörs! :=) Förra sommaren. Glömmer aldrig bort den!

Jag älskar dig vännen! Kom 1a 60 cm!


Min underbara hund! <3

   Jag älskar dejj!

Hej!

Hejhopp!!  Idag så ska jag till stallet med Isabel :) Sen ska vi fodra och mer ;) Jag ska fodra Bullen och Bobbysss! :D Älskar värkligen dom två! :) Sen ska jag och Isabel till Isidor och vara med han! :)
Och idag så har jag hoppat med min hund! Bilder kommer alldelesstraks! :) Men jag kommer blogga lite senare också ;) Vi hörs! :)

OBSS: Jag kan bara ladda upp en bild i taget så det kommer ta ett tag!


Hej..!

Hejhej! Och förlåt att jag inte har bloggat på länge! Men igår så var jag i stallet med Sara! Då ryktade vi , va på bockarna och annat. Sen så skulle vi rida. Jag red BobbyBeeebis! :) Vi skulle ha hopprovet och ndet gick superbra! Jag klarade av de :) Sen så var jag hemma hos Sara. Då gjorde vi över 50 vattenbalonger och la dom på studsmattan och sen hoppade vi på dom :3 Undra om man blev blöt x) Sen sovde Sara hemma hos mig :)
Och idag så kom Nikki Nelly och Lina hit :D Vi satt upp polen .:) Den håller fortfarande på att fyllas. Och snart kommer Love :D Aja.. Det var det ända. Bild kaaan kanske komma idag :) Hejdåå! :)

RSS 2.0